Skip to main content

Supertof en inspirerend!

Al meer dan 15  jaar nemen secretaresses van bestuur en management, officemanagers en bestuursassistenten deel aan Kennis(mid)dagen en opleidingen.

Al net zo lang helpen wij organisaties bij de doorlichting van secretariaten en recepties, en bij het vormen of verbeteren van zelfsturende teams.

Supertof en inspirerend om zo sámen te werken aan de professionalisering van deze mooie functies!

Netwerkevent Kennismiddagen

Uniek event voor de experts die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en uitvoering onze opleidingen, Kennismiddagen en advies- en interimopdrachten.

Supertof en inspirerend om met jullie samen te werken en leuk om iedereen op deze manier onderling kennis te laten maken. 

Bijdrage op LinkedIn

Kennismiddagen VOF: en solide, goed opgebouwde kwaliteits-organisatie die een mooie bijdrage levert aan de verbetering van de besturing van zorgorganisaties in Nederland.

Dank voor het compliment Jeroen Collette!

En natuurlijk dank voor jouw zeer gewaardeerde bijdragen aan de Kennismiddagen over Governance in de zorg & de opleiding Bestuursassistent.

Plezierig!

Niet altijd lekker buiten in de zon, wél altijd een fijne  sfeer; een veilige setting om kennis, inzichten en ervaring te delen.

Certificaat!

De deelnemers aan de 4-daagse opleiding Bestuursassistent ontvangen het certificaat  na afloop de opleiding, net als incompany-deelnemers.

Deelnemers aan de Kennismiddagen ontvangen een certificaat aan het einde van het jaar, met daar op de door hen gevolgde Kennis(mid)dag(en).

Een fijn netwerk!

Martine Hassing, Secretaresse Raad van Bestuur bij Sint Jacob

‘Tot op de dag van vandaag heb ik plezier van de opleiding Bestuursassistent in de zorg én ik heb er een fijn netwerk aan over gehouden.‘

Het meest gehoord

‘Fijn om met mensen op een gelijksoortige positie ervaringen te delen!’

‘Ik heb inzicht gekregen hoe anderen het geregeld hebben en weet hoe ik dat kan toepassen binnen mijn eigen organisatie.’

‘Duidelijkheid over de rol die je zélf kunt innemen, er het beste uit te halen én er plezier in te hebben.’

‘Laat zien wat je kan! ’, adviseert Ellis Melissant in het Highpotentials-interview in Management Support. Dat sluit aan prima bij de missie van de Kennismiddagen. 

We hebben plezierige relaties met organisaties uit zorg en onderwijs, waaronder