Super tof en inspirerend!

Al ruim 10 jaar nemen secretaresses van bestuur en management, officemanagers en bestuursassistenten deel aan Kennis(mid)dagen en opleidingen.

Al net zo lang helpen wij organisaties bij de doorlichting van secretariaten en recepties, en bij het vormen of verbeteren van zelfsturende teams.

Super tof en inspirerend om zo sámen te werken aan de professionalisering van deze mooie functie!

Een fijn netwerk!

Martine Hassing, Secretaresse Raad van Bestuur bij Sint Jacob

‘Tot op de dag van vandaag heb ik plezier van de opleiding Bestuursassistent in de zorg én ik heb er een fijn netwerk aan over gehouden.‘

Over onze sprekers

‘Sprekers met verstand van zaken, die de complexe materie in heldere taal uitleggen’.

‘Enthousiaste sprekers, met veel kennis van zaken.’

‘Fijn dat zij hun kennis en ervaring met ons willen delen’

Aan het woord

Willemieke Hendrikse, bestuursassistent bij De Schutse

Het leuke aan deze opleiding bij jullie, dat wil ik nog even kwijt hoor, vind ik toch echt ook het persoonlijke contact wat hieruit voortgevloeid is. Ik heb het idee dat jullie alle deelnemers kennen en ook het contact met hen bijhouden. Heel leuk! Bij de meeste cursussen die je volgt ben je gewoon een ‘nummer’. Dat is hier absoluut niet zo!

Bijdrage op LinkedIn

Een solide, goed opgebouwde kwaliteitsorganisatie die een mooie bijdrage levert aan de verbetering van de besturing van zorgorganisaties in Nederland.

Dank voor het prachtige compliment Jeroen Collette!

En natuurlijk dank voor jouw zeer gewaardeerde bijdragen aan de Kennismiddagen over Governance in de zorg & de opleiding Bestuursassistent.

Plezierig!

Niet altijd lekker buiten in de zon, wél altijd een fijne  sfeer; een veilige setting om kennis, inzichten en ervaring te delen.

Certificaat!

De deelnemers aan de 4-daagse opleiding Bestuursassistent ontvangen het certificaat  na afloop de opleiding, net als incompany-deelnemers.

Deelnemers aan de Kennismiddagen ontvangen een certificaat aan het einde van het jaar, met daar op de door hen gevolgde Kennis(mid)dag(en).

Inspirerende dagen!

Maaike Huisman-Verkeste MSc College van bestuur bij SKO – Ontwerpers van Onderwijs

Als bestuur hebben wij er veel profijt van als de ondersteuning goed geregeld is en elke dag verbetert. Onze managementassistent neemt deel aan de Kennismiddagen voor bestuursondersteuners in het onderwijs. Ze komt elke keer enthousiast en vol ideeën terug. Mooie inspirerende dagen, aanrader!

Het meest gehoord

‘Fijn om met mensen op een gelijksoortige positie ervaringen te delen!’

‘Ik heb inzicht gekregen hoe anderen het geregeld hebben en weet hoe ik dat kan toepassen binnen mijn eigen organisatie.’

‘Duidelijkheid over de rol die je zélf kunt innemen, er het beste uit te halen én er plezier in te hebben.’

‘Laat zien wat je kan! ’, adviseert Ellis Melissant in het Highpotentials-interview in Management Support. Dat sluit aan prima bij de missie van de Kennismiddagen. 

We hebben plezierige relaties met organisaties uit zorg en onderwijs, waaronder


© 2021 Kennismiddagen