Skip to main content

Tarieven

Kennismiddagen

Tarief per Kennismiddag: € 425,00 exclusief 21% BTW. 

Kennisdagen

Tarief per Kennisdag: € 795,00 exclusief 21% BTW. 

Strippenkaart Kennis(mid)dagen

Tarief voor een Strippenkaart: € 2.295,00 exclusief 21% BTW.
Een strippenkaart heeft 6 strippen, elke strip staat voor één Kennismiddag. Je profiteert dus van een korting en betaalt slechts € 382,50 per Kennismiddag.
Voor een Kennisdag  worden 2 strippen berekend. Het tarief komt daarmee op  € 765,00 per Kennisdag, je hebt dus een éxtra voordeel van € 30 euro.

Inschrijving is niet persoonsgebonden: kun je zelf niet alle ‘strippen’ benutten of zijn er onderwerpen die voor je collega-secretaresses interessant zijn? Dan zijn ook zij van harte welkom. Komen er 4 mensen van jouw organisatie naar één Kennismiddag, dan worden er 4 strippen afgeschreven. Zo wordt de strippenkaart optimaal benut. Een strippenkaart is twee jaar geldig.

De opleiding Bestuursassistent kan niet met een strippenkaart verrekend worden.

Incompany-programma

De investering voor een incompany Kennismiddag (of ochtend) is € 2.295,00 excl. 21% BTW en de reiskosten van de spreker(s). Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. 

We maken in overleg een programma dat bestaat uit (onderdelen van) Kennismiddagen, al dan niet aangevuld met inbreng vanuit jouw organisatie. Jij en je collega’s hebben geen reistijd en krijgen kennis ‘op maat’. De opdrachtgever verzorgt de locatie, benodigde AV-middelen en eventuele catering.
Daarnaast bieden wij kosteloze deelname voor één persoon aan voor het bijwonen van een Kennismiddag naar keuze, zodat ook kennis gemaakt kan worden met de reguliere Kennismiddagen. Nemen jullie al deel aan reguliere Kennismiddagen? Ook dan is aanbod natuurlijk van kracht.
Is je groep groter dan 12 deelnemers of wil je een hele Kennisdag, dan doen wij een passend voorstel. Neem gerust contact op voor meer informatie, wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Bestuursassistent, 4-daagse opleiding voor de zorg of onderwijs

De investering voor deze opleiding is € 3.995,00 excl. 21% BTW. Dit bedrag is inclusief verblijfskosten, waaronder 2 overnachtingen (plus diner en ontbijt) voor de drie aaneengesloten dagen in blok 1.
Het volledige cursusbedrag dient voor de start van de opleiding te zijn voldaan.

Doorlichting secretariaat, coaching en interim ondersteuning

Versterking van het secretariaat, daar dragen wij graag aan bij. Al dan niet in samenwerking met ervaren professionals uit ons netwerk of samenwerkingspartners. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. De investering is mede afhankelijk van de vraag en wordt bepaald als de scope van de opdracht helder is.

Certificaat

Deelnemers van een Kennismiddag, Kennisdag, en/of de opleiding Bestuursassistent ontvangen een certificaat met vermelding van de gevolgde scholing.