Skip to main content

   

Welkom bij het aanbod voor de zorgsector!

Elke sector heeft een eigen ExpertPanel, sprekers en coaches en een eigen, sectorinhoudelijk, opleidingsaanbod. Zo kun je samen met experts en vakgenoten uit jóuw sector kennis opdoen en inzichten en ervaringen delen!

Voor wie

Secretaresses raad van bestuur, directiesecretaresses, office-managers, bestuursassistenten: iedereen die het hogere management, het bestuur en/of de raad van toezicht ondersteunt en werkzaam is in of voor de zorgsector.

De zorgsector

De zorgsector bestaat voor ons uit onder meer de ziekenhuizen, de VVT, gehandicaptenzorg, GGZ, eerstelijns zorg, zorgverzekeraars,  partijen die de belangen behartigen van de medezeggenschapsraden, de ministeries, de advies en toezichthoudende organen, koepel- en brancheorganisatie en toeleveranciers. 

Voor en door vakgenoten

Al ruim 10 jaar ontwikkelen wij, samen met secretaresses die de raad van bestuur en/of raad van toezicht in de zorg ondersteunen, vakinhoudelijke Kennismiddagen.

Wat kunnen we voor jou betekenen

Naast de kennis(mid)dagen organiseren we de 4-daagse opleiding Bestuursassistent in de zorg.  Ook bieden we advies en coaching en kunnen we helpen het opzetten van zelfsturende teams. Voor doorlichting van (bestuurs)secretariaten (wat doen jullie goed en wat kan beter?) kun je ook bij ons terecht.

Lees hier de ervaringen van je vakgenoten!