Skip to main content

            

Welkom bij het aanbod voor de onderwijssector!

Elke sector heeft een eigen ExpertPanel, sprekers en coaches en een eigen, sectorinhoudelijk, opleidingsaanbod. Zo kun je samen met experts en vakgenoten uit jóuw sector kennis opdoen en inzichten en ervaringen delen!

Voor wie

Bestuurssecretaresses, directiesecretaresses, office-managers, bestuursassistenten: iedereen die het hogere management, het bestuur en/of de raad van toezicht ondersteunt en werkzaam is in of voor de onderwijssector.

De onderwijssector

De onderwijssector bestaat voor ons onder meer uit het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, samenwerkingsverbanden, hoge scholen, universiteiten en het beroepsonderwijs.  Werk jij voor een andere partij met raakvlakken voor deze sector? Ook dan kan ons aanbod ook voor jou interessant zijn!

Voor en door vakgenoten

Sinds 2019 ontwikkelen wij, samen met secretaresses die het bestuur en/of raad van toezicht in het onderwijs ondersteunen, vakinhoudelijke Kennismiddagen.

Wat kunnen we voor jou betekenen

Naast de kennis(mid)dagen organiseren we de 4-daagse opleiding Bestuursassistent in het onderwijs. Ook bieden we advies en coaching en kunnen we helpen het opzetten van zelfsturende teams. Voor doorlichting van (bestuurs)secretariaten (wat doen jullie goed en wat kan beter?) kun je ook bij ons terecht.

Lees hier de ervaringen van je vakgenoten!