Landelijk ExpertPanel secretaresses raad van bestuur/directie, werkzaam in of voor de zorgsector

De Kennismiddagen worden ontwikkeld in samenwerking met het Landelijk ExpertPanel. Twee keer per jaar komen we samen, om kennis en ervaringen te delen en te brainstormen over de inhoud en vorm van nieuwe Kennismiddagen:

  • welke nieuwe onderwerpen zijn relevant?
  • welke inhoudelijke kennis kan bijdragen aan de professionele ontwikkeling van de secretaresse rvb/directie?
  • welke sprekers zijn interessant?

De leden van het ExpertPanel ervaren de bijeenkomsten als een zinvolle aanvulling op hun vakgebied. Zij sparren met vakgenoten uit dezelfde sector en werken mee aan de professionele ontwikkeling van hun vak.  

Voor deelname aan het ExpertPanel zijn richtlijnen opgesteld.

Geïnteresseerd om lid te worden van het Landelijk ExpertPanel? Laat het ons weten, mogelijk hebben we een plek voor je vrij.

Expertpanel zorgsector

Angelique Junte

Secretaresse Raad van Bestuur bij IJsselheem in Kampen

Vanuit het ExpertPanel Onderwijs, waar ik nauw betrokken ben geweest bij de start, ben ik sinds april aangesloten bij het ExpertPanel Zorg. Ik ervaar het als meerwaarde om mijn kennis te delen en te sparren om zo de ontwikkelingen in het vak in een Kennismiddag te vatten. Door me te blijven ontwikkelen, krijgt mijn functie meer inhoud en kan ik kwalitatief betere ondersteuning geven aan mijn bestuurder. Het maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. In juni start ik, als kers op de taart, met de opleiding bestuursassistent en daar heb ik zin in!

Daniëlle Jamin

Secretaresse raad van bestuur, GGz Centraal te Amersfoort

Inspirerend om via het ExpertPanel vakgenoten te ontmoeten, met elkaar kennis te delen, samen te brainstormen en zo mee te kunnen denken over het tot stand brengen van opleidingen die er toe doen: goede inhoud, vaak interactief en altijd gericht op de praktijk. Een mooie gelegenheid bij te dragen aan de ontwikkeling van ons vak, dat voortdurend in beweging is.

Wendy de la Rambeljé

Bestuursassistent Amsterdam UMC

Ellis Melissant

Bestuursassistente Zuidwester Middelharnis

In aanraking gekomen met de Kennismiddagen door de vierdaagse opleiding Bestuursassistent en vanuit daar in het ExpertPanel gekomen. De combinatie van het meedenken over de inhoud van de Kennismiddagen vanuit je eigen vak en het ontmoeten van collega’s vind ik erg leuk en inspirerend. De Kennismiddagen sluiten goed aan op de vraag vanuit de branche en door met elkaar de inhoud te bepalen blijft het actueel. Heb je een leuk idee voor een Kennismiddag? Laat het ons dan zeker weten!

Brigitte van West

Bestuurssecretaresse en teamleider bestuurssecretariaat bij Driestroom

Als lid van het ExpertPanel mag ik meedenken met de ontwikkeling van ons vak. Een vak dat zich voortdurend blijft ontwikkelen. Dat maakt ons vak ook juist zo boeiend. Door jezelf te blijven ontwikkelen, krijgt jouw functie meer inhoud en ben je waardevoller voor de organisatie waarin je werkt. Dat is mijn motivatie om mij in te zetten bij de Kennismiddagen. De Kennismiddagen bieden jou de mogelijkheid om jouw kennis te vergroten, te delen en inzichten op te doen.

Margôt van Slooten-Preng

Bestuursassistent Revalidatie Friesland

In de gereedschapskist van Kennismiddagen zat het juiste gereedschap om het bouwen aan mijn ontwikkelingshuis vorm te geven. Een flinke klus, met als resultaat een eigen woning binnen het functiehuis: bestuursassistent. Een fijne woning waarin ik mij erg thuis voel, maar die ‘kaal’ is opgeleverd en zelf verder mag inrichten. In het Expertpanel mag ik met andere vakvrouwen meedenken welk gereedschap er nog ontbreekt om bij te blijven en verder te bouwen aan ons prachtige vak.
Zie ook het interview in ManagementSupport: Margôt creëerde haar eigen functie. Leuk om te lezen!

Petra Lamers

Bestuurssecretaresse GGZ Oost Brabant

Vanuit mijn deelname aan de opleiding Bestuursassistent in de Zorg hoorde ik van het Landelijk ExpertPanel Zorg. Na een eerste bijeenkomst was ik meteen enthousiast om actief mee te denken over het cursusaanbod voor de Kennismiddagen én om te sparren met vakgenoten uit de zorg. Ik vind het ook erg belangrijk om te blijven werken aan je professionele ontwikkeling. De Kennismiddagen bieden hiervoor een mooie gelegenheid.

Maureen Alken

Secretariaat voorzitter raad van bestuur, GGZ inGeest

Als management assistent raad van bestuur van een GGZ instelling is het fijn om met collega’s in de zorg contact te hebben over de inhoud van het vak. Als deelnemer van het ExpertPanel wordt mij deze mogelijkheid geboden en kan ik meedenken over de inhoud van de Kennismiddagen. Mede hierdoor blijf je jezelf inhoudelijk ontwikkelen, draagt het bij aan verdieping van je kennis en het professionaliseren van de functie die je uitvoert.

Mieke Voet

Secretaresse raad van bestuur Arkin

Zo’n 10-15 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met de Kennismiddagen door samen met mijn collega een strippenkaart aan te schaffen. Enthousiast geworden door kwaliteit en sfeer van de Kennismiddagen heb ik me bij de eerste lichting van de opleiding tot Bestuursassistent zonder een moment te twijfelen gelijk ingeschreven. En tot op de dag van vandaag pluk ik de vruchten van de daar opgedane kennis. En als “kers op de taart” mag ik nu ook nog deel uitmaken van het ExpertPanel! Hier kan ik met vakgenoten brainstormen, mezelf nog verder ontwikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling van ons mooie vak. Wat wil een mens nog meer?

Marlies van de Flier

Directiesecretaresse Zorgverzekeraars Nederland

Sinds oktober 2005 ben ik werkzaam bij Zorgverzekeraars Nederland en ondersteun ik voorzitter, directie en bestuur. Bij de opstart heb ik al deel uitgemaakt van het Expertpanel en heb ik kunnen meedenken over opzet, aanpak en inhoud van de Kennismiddagen. Het is leuk om met vakgenoten een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons vak en het delen van kennis. Daarnaast is het een leuke manier om collega-secretaresses in de zorgbranche te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen.

Expertpanel zorgsector

Angelique Junte

Secretaresse Raad van Bestuur bij IJsselheem in Kampen

Daniëlle Jamin

Secretaresse raad van bestuur, GGz Centraal te Amersfoort

Wendy de la Rambeljé

Bestuursassistent Amsterdam UMC

Ellis Melissant

Bestuursassistente Zuidwester Middelharnis

Brigitte van West

Bestuurssecretaresse en teamleider bestuurssecretariaat bij Driestroom

Maureen Alken

GGZ inGeest

Petra Lamers

Bestuurssecretaresse GGZ Oost Brabant

Margôt van Slooten-Preng

Bestuursassistent Revalidatie Friesland

Mieke Voet

Secretaresse raad van bestuur Arkin

Marlies van de Flier

Directiesecretaresse Zorgverzekeraars Nederland

Contact

Kennismiddagen VOF

I.M.M. (Ingrid) de Jong
immdejong@kennismiddagen.nl
06 14 62 88 14

M. (Marjoleine) Kwak
m.kwak@kennismiddagen.nl
06 50 46 91 94

© 2021 Kennismiddagen