• Kennismiddag Zorg

  (Re)brand yourself!

  Je werkt al lang als secretaresse Raad van Bestuur. En al die tijd veranderen er zaken, in je organisatie, je functie of in je eigen wensen en behoeften. Wat betekenen deze veranderingen voor jou? Wat is écht belangrijk voor je? Tijdens deze Kennisdag  ga je uitzoeken wát je wilt en daarna de focus leggen op middelen en activiteiten die je in kan zetten om je doel te bereiken.

  Mogelijk wil je dít werk in déze organisatie graag blijven doen, maar wil je (nog) beter anticiperen op en meebewegen met veranderingen binnen je functie/organisatie. Of wil je verkennen of er binnen je organisatie een andere passende positie voor je is. Misschien wil je juist eens verder kijken en in een andere organisatie een soortgelijke functie bekleden. Of je wilt het roer omgooien en eens iets heel anders gaan doen!

  Tijdens deze Kennisdag ga je je mogelijkheden onderzoeken en krijg je concrete handvatten om de eerste stappen te zetten! Je gaat:

  • je ambities en verlangens onderzoeken; waar wil jij als professional voor gaan
  • jouw talenten, competenties en drijfveren onderzoeken
  • hoe communiceer je jouw ambities en verlangens naar de buitenwereld
  • werken aan netwerken; brengen, halen en delen!

  Belangrijk is om je collega’s, (mogelijke) opdrachtgevers of (potentiële) werkgevers te laten zien wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We besteden aandacht aan hoe je jezelf profileert en presenteert én hoe je een (sterker) netwerk opbouwt.  Zo kun je jezelf helder en zichtbaar positioneren.

  Zelfonderzoek en praktische opdrachten wisselen elkaar op deze Kennisdag af. Om goed voorbereid en voortvarend van start te kunnen gaan, maak je voorafgaand aan deze Kennisdag twee huiswerkopdrachten, met een totale tijdsinvestering van ongeveer 3 uur.

  Scholing, in- door-, en uitstroom
  Strategische personeelsplanning houdt voor een werkgever onder meer in: een goede analyse maken van wat er in de wereld om de organisatie heen gebeurt. Om daarop de koers, omvang, flexibiliteit en kwaliteit van het personeelsbestand af te stemmen.  Scholing, in, – door- en uitstroom van medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Ook jouw organisatie heeft er baat bij dat de juiste mensen op de juiste plek werken. Weet jij niet zeker of je op déze manier en/of op déze positie wilt blijven werken? Neem dan deel aan deze Kennisdag, zodat jij er aan bijdraagt dat jouw werkgever de juiste medewerker op je juiste plek heeft!

  Resultaat

  Je bent bezig geweest met je eigen ontwikkeling als het gaat om de inhoud van je functie. Je hebt een beeld wat je wilt en vooral wat je niet (meer) wilt. Er is en eerste stap gezet. Jouw strategische keuzes bepalen welke vaardigheden, kwaliteiten en persoonskenmerken je meer of juist minder aandacht wilt geven.

  Spreker

  Wij zijn momenteel in gesprek met sprekers; ervaren coaches en ervaringsdeskundigen.

   

   

 • Deelnemers 2020

  Eén of meerdere secretaresses uit deze organisaties schreven zich in:

  – InsulaDei / Arnhem
  – Stg Zuidwester / Middelharnis


Algemene informatie

 • Type:

  Kennisdag

 • Prijs:

  € 550 excl. btw

 •          inclusief lunch

 • Datum:

  15 mei 2020

 • Tijd:

  09.30 – 17.00 uur

 • Locatie:

  MeetingPlaza / Utrecht
Corona: zó werken wij nu!

Prima  samen aan de slag met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Lees meer…


© 2021 Kennismiddagen