Skip to main content

Adviseurs en coaches ‘uit het veld’

Praktisch en oplossingsgericht werken aan de optimalisering van het (bestuurs)secretariaat.

Onze adviseurs en coaches hebben zicht op de meest effectieve inrichting van secretariaten. En een goed beeld van hoe een (bestuurs)secretaresse optimaal, én met plezier, kan werken.

Ook kan de adviseur of coach een rol vervullen bij de implementatie van uniforme werkwijzen, het werken in zelforganiserende teams en/of de ontwikkeling van vaardigheden en competenties. 

Adviseurs en coaches uit de Zorgsector

Mandy Godschalk

Leiderschapscoach en trainer

Met haar bedrijf doorZICHT coacht en traint Mandy managers op het gebied van natuurlijk leiderschap, zodat zij het beste uit zichzelf en hun team halen. Vanuit diezelfde motivatie begeleidt zij voor Kennismiddagen VOF bestuurs- en directiesecretaresses en teams in de zorg. Mandy heeft ruime ervaring als bestuursassistent in de GGZ. Ze kent de dynamiek in het aansturen van organisaties en heeft een goed beeld van het werkgebied van de bestuurs- en managementondersteuner in de zorg. 

Myriam de Roo

Senior Coach – Trainer

Vanuit mijn bedrijf De Gelukkige Professional coachen en trainen wij professionals naar meer werkgeluk. Vaak is dit een combinatie van coaching op persoonlijk en loopbaanvlak. We gunnen het namelijk iedereen om zich authentiek, autonoom en arbeidsmarktfit te voelen. Want hoe fijn en belangrijk is het als je blij bent met jezelf én je werk? Daar maken wij ons in ieder geval iedere dag samen met onze klanten hard voor, al is het alleen maar omdat wij daar op onze beurt ook weer een gelukkige professional van worden!

Kirsten Hartevelt

Adviseur, (team)coach/trainer

Kirsten begeleidt teams in hun ontwikkeling en stelt de mens daarin centraal. Met haar WO achtergrond, brede interesse en jarenlange (interim) ervaring als ondersteuner op bestuurs- en directieniveau heeft ze zich ontwikkeld tot adviseur en teamcoach/trainer. Kirsten is ook MBSR Mindfulnesstrainer. Kirsten heeft ruime ervaring in met name de non-profitsectoren gemeente, zorg en onderwijs en heeft daar uiteenlopende situaties meegemaakt. ‘Wat mij drijft is de overtuiging dat het leuk mag zijn op de werkvloer. Samen met leidinggevende(n) en teamleden ga ik aan de slag om te kijken hoe teamsamenwerking en communicatie zodanig versterkt kunnen worden, dat het weer gaat stromen.

Caroline Lamp

Corporate recruiter bij Zorgbalans, loopbaancoach

Als corporate recruiter bij Zorgbalans en spreker bij Kennismiddagen.nl word ik steeds vaker geconfronteerd met loopbaanvragen. Het is al prachtig om mensen te helpen de juiste vaardigheden te vergaren bij een functie in de zorg en/of als bestuursassistent. Het is daarbij soms nog uitdagender twijfels weg te nemen bij de keuzes die gemaakt moeten worden om tot een passende carrièreplanning te komen. Mijn missie is mensen verder helpen in het ‘kennen, ‘kunnen’ en ‘willen’.

Ingrid Geul

Adviseur – coach

Bijna 30 geleden begon Ingrid Geul als zelfstandig ondernemer in de secretaressebranche. Met haar bedrijf Leading Lady allround officemanagement helpt zij organisaties met een goed georganiseerde backoffice. Anderen leren hoe je het verschil kan maken is voor Ingrid de motivatie om coach te zijn. Vanwege haar verlangen om het vak onder de aandacht te houden was zij voorzitter van het grootste netwerk van directie- managementondersteuners in Nederland, de NVD.

Marjoleine Kwak

Adviseur, inspirator en motivator

Alles en iedereen is continue in beweging. Dus ook jij en de organisatie waar je voor werkt. Hoe beweeg je mee op de veranderende vraag van de organisatie en blijf je van toegevoegde waarde. Door haar ervaringen als bestuursondersteuner & teammanager van secretariaten heeft Marjoleine de specifieke kennis van de dynamiek van je werkveld en je rol daarin. Ze is betrokken en scherp, geeft handreikingen en houdt een spiegel voor. Ze helpt je op weg, maar je moet zelf de weg bewandelen.

Ingrid de Jong

Adviseur, inspirator en motivator

Goed kunnen luisteren, mensen (opnieuw) met elkaar verbinden. Sámen zoeken naar verbetering van werkprocessen. Ingrid helpt organisaties bij de ontwikkeling naar een toekomstbestendig bestuurssecretariaat, waarbij onder meer teamrollen, zelforganisatie en uniformering van werkprocessen belangrijke thema’s zijn. Aandacht hiervoor levert vaak (nog) betere ondersteuning én meer werkplezier op.

Adviseurs en coaches uit de Zorgsector

Mandy Godschalk

LEIDERSCHAPSCOACH EN TRAINER

Kirsten Hartevelt

ADVISEUR, (TEAM)COACH/TRAINER

Caroline Lamp

CORPORATE RECRUITER BIJ ZORGBALANS, LOOPBAANCOACH

Ingrid Geul

Adviseur – coach

Marjoleine Kwak

Adviseur, inspirator en motivator

Ingrid de Jong

Adviseur, inspirator en motivator