Sprekers ‘uit het veld’ verzorgen de Kennismiddagen

Zij zien het belang van goed geïnformeerde secretaresses raad van bestuur/directie en delen graag hun kennis en ervaring.

Sprekers Overheidssector

Peter Vos

Sherpas Proyects

Peter Vos is een zeer ervaren trainer bij Management Support, auteur van diverse boeken, artikelen en blogs voor secretaresses en maat bij Sherpas Proyects. Hij en zijn collega’s spreken regelmatig over diverse trends in het secretaressevak.

Leonoor van Gils

Onderwijskundige, trainer & gastspreker

Leonoor zet zich graag in voor organisaties waarin professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn bij het realiseren van doelstellingen en resultaat op korte en langere termijn. Zij heeft oog voor samenhang, communicatie en kwaliteit, houdt van resultaat en is praktisch ingesteld. ‘Ik voel me op mijn plek in een omgeving waar respect en vertrouwen belangrijk zijn en waarin samenwerking vanuit gedeelde verantwoordelijkheid bijdraagt aan resultaat, succes en werkplezier.’

Mariët Hermans

Expert in bedrijfscommunicatie

Voordat Mariët een eigen bedrijf startte, werkte ze als redacteur en schrijftrainer bij organisatieadviesbureau Berenschot. Daarna ruim dertien jaar bij trainingsbureau Boertiengroep, ze  was hier ook manager van een team communicatietrainers en MT-lid.
‘Ik help mensen om beter en gemakkelijker te gaan schrijven. Zo bereiken ze sneller wat ze willen bereiken. Ook besparen ze tijd en energie. Daarnaast lever ik een bijdrage aan het begrijpelijker en aantrekkelijker maken van teksten.’

Marjoleine Kwak

Expert management-ondersteuning in de zorg / mede-oprichter Kennismiddagen VOF

Marjoleine heeft een heldere kijk op een professioneel secretariaat en weet dit naar opdrachtgevers te vertalen door coaching van (directie)secretaresses, het doorlichten van secretariaten, recepties en facilitaire ondersteuning. 

Ingrid de Jong

Expert management-ondersteuning in de zorg /mede-oprichter Kennismiddagen VOF

Werken aan de professionele ontwikkeling van (bestuurs)secretaresses, dat is wat Ingrid drijft.  Haar kracht is het overdragen van vakinhoudelijke kennis naar concrete praktijksituaties, waarbij ruimte is voor persoonlijke inbreng van alle betrokkenen. 

Sprekers Zorgsector

Peter Vos

Sherpas Proyects

Leonoor van Gils

Onderwijskundige, trainer & gastspreker

Mariët Hermans

Expert in bedrijfscommunicatie

Marjoleine Kwak

Expert management-ondersteuning / medeoprichter Kennismiddagen VOF

Ingrid de Jong

Expert management-ondersteuning / medeoprichter Kennismiddagen VOF

Contact

Kennismiddagen VOF

I.M.M. (Ingrid) de Jong
immdejong@kennismiddagen.nl
06 14 62 88 14

M. (Marjoleine) Kwak
m.kwak@kennismiddagen.nl
06 50 46 91 94

© 2021 Kennismiddagen