• Kennismiddag Onderwijs

  Projectassistent

  Een nieuwe uitdaging waar toekomst in zit!

  Steeds vaker spelen ondersteuners een rol binnen projecten. In de praktijk komt dit vaak neer op catering regelen, badges maken, uitnodigingen versturen, aanmeldingen bijhouden en de gastvrouwrol. Allemaal waardevol, maar in deze Kennismiddag leggen we de lat voor de projectassistent een stuk hoger: de projectassistent als sparringpartner van de projectleider.

  De projectassistent zorgt er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het projectresultaat behaald wordt. Dat resultaat, de kosten en de tijd waarbinnen een project moet worden uitgevoerd, staan van tevoren vast. Jij kunt een grote rol spelen door het project te structureren en beheersbaar te houden. Vooral het omgaan met de projectleider als interne opdrachtgever is een boeiend spel.

  • Je krijgt de vaardigheden aangereikt waarmee je als projectassistent je projectleider en het projectteam actiever en effectiever kunt ondersteunen.
  • Je krijgt inzicht in de manier waarop een project georganiseerd wordt en hoe jij je eigen rol hierin verder uit kunt diepen.
  • Je leert je communicatieve vaardigheden goed en effectief in te zetten voor een professionele uitvoering van je projectwerkzaamheden.

  Elke deelnemer ontvangt ‘Het projectassistentboek‘ geschreven door Pieter Hoekstra, Peter Vos en Jakob Zwinderman. In dit boek vind je ook praktische formats van onder meer projectplannen en project-evaluaties. Het scheelt een hoop werk als je deze wielen niet zelf hoeft uit te vinden! Het format van een ‘samenwerkingscontract projectleider-projectassistent’ mogen wij jou nu al aanbieden. Wil je dit format ontvangen, stuur dan even een mailtje naar [email protected], dan sturen wij het naar je toe.

  Resultaat

  Je weet hoe de functie van projectassistent goed uit te oefenen. Je bent zo een onmisbare schakel en kunt met je (nieuwe) vaardigheden een grote bijdrage leveren aan het beoogde projectresultaat.

  Spreker

  Peter Vos of Jacob Zwinderman. Beiden zeer ervaren trainers, auteurs van diverse boeken, artikelen en blogs voor secretaresses en maten bij Sherpas Proyects.

 • Deelnemers 2021

  Eén of meer secretaresses uit deze onderwijsinstellingen schreven zich in:

Algemene informatie:


 • Type:

  Kennismiddag

 • Prijs:

  € 389 excl. btw

 • Datum:

  24 november 2021

 • Tijd:

  13.00 – 17.00 uur

 • Locatie:

  Aristo meeting plaza Utrecht

Als naslagwerk ontvangen de deelnemers het Projectassistentenboek, waar de spreker mede-auteur van is.


Corona: zó werken wij nu!

Prima samen aan de slag met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Lees meer…


© 2019 Kennismiddagen