Skip to main content

Adviseurs en coaches ‘uit het veld’

Praktisch en oplossingsgericht werken aan de optimalisering van het (bestuurs)secretariaat.

Onze adviseurs en coaches hebben zicht op de meest effectieve inrichting van secretariaten. En een goed beeld van hoe een (bestuurs)secretaresse optimaal, én (dus) met plezier, kan werken.

Ook kan de adviseur of coach een rol vervullen bij de implementatie van uniforme werkwijzen, het werken in zelforganiserende teams en/of de ontwikkeling van vaardigheden en competenties.

Adviseurs en coaches uit de onderwijssector

Kirsten Hartevelt

Adviseur, (team)coach/trainer

Kirsten begeleidt teams in hun ontwikkeling en stelt de mens daarin centraal. Met haar WO achtergrond, brede interesse en jarenlange (interim) ervaring als ondersteuner op bestuurs- en directieniveau heeft ze zich ontwikkeld tot adviseur en teamcoach/trainer. Kirsten is ook MBSR Mindfulnesstrainer. Kirsten heeft ruime ervaring in met name de non-profitsectoren gemeente, zorg en onderwijs en heeft daar uiteenlopende situaties meegemaakt. ‘Wat mij drijft is de overtuiging dat het leuk mag zijn op de werkvloer. Samen met leidinggevende(n) en teamleden ga ik aan de slag om te kijken hoe teamsamenwerking en communicatie zodanig versterkt kunnen worden, dat het weer gaat stromen.’

Ingrid Geul

Adviseur – coach

Bijna 30 geleden begon Ingrid Geul als zelfstandig ondernemer in de secretaressebranche. Met haar bedrijf Leading Lady allround officemanagement helpt zij organisaties met een goed georganiseerde backoffice. Anderen leren hoe je het verschil kan maken is voor Ingrid de motivatie om coach te zijn. Vanwege haar verlangen om het vak onder de aandacht te houden was zij voorzitter van het grootste netwerk van directie- managementondersteuners in Nederland, de NVD.

Myriam de Roo

Senior Coach – Trainer

Vanuit mijn bedrijf De Gelukkige Professional coachen en trainen wij professionals naar meer werkgeluk. Vaak is dit een combinatie van coaching op persoonlijk en loopbaanvlak. We gunnen het namelijk iedereen om zich authentiek, autonoom en arbeidsmarktfit te voelen. Want hoe fijn en belangrijk is het als je blij bent met jezelf én je werk? Daar maken wij ons in ieder geval iedere dag samen met onze klanten hard voor, al is het alleen maar omdat wij daar op onze beurt ook weer een gelukkige professional van worden!

Jorien Termond

Beeldcoach in het Onderwijs, Samen met Jorien

Door gebruik te maken van Krachtgericht en Oplossingsgericht coachen worden er snel praktische, duurzame stappen genomen in het groeiproces van de coachee. Deze krijgt concreet zicht en grip op zijn of haar vaardigheden en overtuigingen, waardoor de hij of zij sterker staat in de eigen dagelijkse praktijk. Jorien werkt samen met Kennismiddagen vanuit haar eigen bedrijf: Samen met Jorien.

Ingrid de Jong

Adviseur, inspirator en motivator

Goed kunnen luisteren, mensen (opnieuw) met elkaar verbinden. Sámen zoeken naar verbetering van werkprocessen. Ingrid helpt organisaties bij de ontwikkeling naar een toekomstbestendig bestuurssecretariaat, waarbij onder meer teamrollen, zelforganisatie en uniformering van werkprocessen belangrijke thema’s zijn. Aandacht hiervoor levert vaak (nog) betere ondersteuning én meer werkplezier op.

Marjoleine Kwak

Adviseur, inspirator en motivator

Alles en iedereen is continue in beweging. Dus ook jij en de organisatie waar je voor werkt. Hoe beweeg je mee op de veranderende vraag van de organisatie en blijf je van toegevoegde waarde. Door haar ervaringen als bestuursondersteuner & teammanager van secretariaten heeft Marjoleine de specifieke kennis van de dynamiek van je werkveld en je rol daarin. Ze is betrokken en scherp, geeft handreikingen en houdt een spiegel voor. Ze helpt je op weg, maar je moet zelf de weg bewandelen.

Adviseurs en coaches uit de onderwijssector

Kirsten Hartevelt

Adviseur, (team)coach/trainer

Myriam de Roo

Senior Coach – Trainer

Ingrid Geul

Adviseur – coach

Ingrid de Jong

Adviseur, inspirator en motivator

Marjoleine Kwak

Adviseur, inspirator en motivator